7 Ağustos 2015 Cuma

Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası

Çukurova Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak amaçlı şehir dışından iştirak eden öğrencilerin, yabancılık çekmemeleri, kayıt sırasında sorun yaşamamaları amaçlı Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası Atölye Ekibi, kocaman otogardan kampüs sahasına civarı öğrencilere eşlik ediliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin otobüsle Beyazevler Yerleşkesi ve yurtlar güzergahının gezdirilmesinin ardından, az tek şehir turu yaptırılan öğrencileri, kampüs meydanında Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi görevlileri karşılıyor. Bilmedikleri tek ilde aksaklık ve vakit kaybı yaşamadan, itimat içerisinde kayıt işlemlerinin tamamlanmasından hoşnut meydana iştirak eden öğrenciler, Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası bütün belediyelere misal olması lazım iştirak eden tek uygulamaya tanık olduklarını ifade ederek, Adana sıcağının, Büyükşehir Belediyesi personelinin karakterine yansıdığını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrencilere tanıtım ve eğitim seti de dağıtıldı.


http://www.sonhaliyikama.com/atasehir-ve-zeytinburnu-hali-yikama-firmasi.html

Adana Büyükşehir Belediyesi Evrensel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası sosyal belediyecilik anlayışını uyumlu hizmet verdiklerini söyleyerek, “Toplumsal hayatın her anında vatandaşlarımızın yanındayız. Kentimize meydana iştirak eden aidiyet duygusunu perçinleyecek her çeşitli sosyal işleri destekliyoruz. Sosyal belediyecilikte markalaşacağız ve bütün büyükşehirlere misal olacak sosyal işlere imza atacağız. Üniversite sınavını galip iştirak eden öğrenci arkadaşlarımıza da başarılar dilerim.” dedi.

BIST 100 endeksi, dünkü kapanışa göre 668,76 puan yükselirken toplam işlem hacmi 2,8 milyar lira olarak gerçekleşti. Gün nihayetinde bankacılık endeksi yüzde 1,68, Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası holding endeksi yüzde 0,44 yükseliş kaydetti. Yatırımcısına en tek sürü kazandıran pazar endeksi yüzde 2,62 ile “madencilik” olurken, en pek kaybettiren pazar endeksi ise yüzde 1,51 ile “iletişim” oldu.

Güne yükselişle başlayan ve en fazla yüksek 79.030,09 puanı gören BIST 100 endeksi, 78.300 – 79.000 dar bandında yatay tek seyir izledi. Analistler, yarın yurt içerisinde kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Ülkemiz değerlendirmesi ve ortak yönetim görüşmelerine ait haber akışının, Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası ülke dışında ise ABD’de tarım dışı istihdam verisinin piyasaların ana yönü üstünde belirleyici olacağını ifade ediyor.Teknik olarak BIST 100 endeksinin 77.500 seviyesininZeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası  takviye konumunda olduğunu dile getiren analistler, 80.100 seviyesinin direnç konumunda takip edileceğini tahmin ediyor.

Site adresi için tıklayın: sonhaliyikama.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder